Keuring arbeidsmiddelen

Keuring arbeidsmiddelen

Voor de keuring van arbeidsmiddelen kunt u terecht bij Van der Wal Keuring, Service & Onderhoud. Wij zijn sinds 2000 gespecialiseerd in keuring en inspectie van arbeidsmiddelen zoals gereedschappen, apparaten en toestellen die op een arbeidsplaats worden gebruikt. U kunt hierbij denken aan:

  • elektrische boormachines
  • haakse slijptollen
  • decoupeerzagen
  • verlengkabels
  • kabelhaspels
  • lampen

Onafhankelijke keuring

Van der Wal Keuring, Service & Onderhoud is een onafhankelijk keuringsbedrijf. Voor ons zijn er twee mogelijkheden: goedgekeurd of afgekeurd. Bij voorkeur verzorgen wij de keuring of inspectie van uw arbeidsmiddelen ter plekke zodat er zo min mogelijk hinder ontstaat voor uw productieproces.

Reparatie tijdens keuring

Tijdens de keuring van de arbeidsmiddelen wordt er gemiddeld 10 á 15% afgekeurd in verband met defecten of gebreken. Deze defecten of gebreken worden in overleg hersteld met eigen materiaal van het bedrijf of met materialen van ons bedrijf van der Wal Keuring, Sevice&Onderhoud. De reparaties kunnen worden uitgevoerd door een monteur van het eigen bedrijf of door van der Wal Keuring, Service & Onderhoud. Na herstel van het arbeidsmiddel wordt het gereedschap weer aangeboden voor een herkeuring. Deze werkwijze zorgt voor een efficiënte doorloop van het productieproces en kosten besparend.

Ontzorgen

Zo kunnen wij voor u de frequentie van de keuring of inspectie van de arbeidsmiddelen bewaken. U krijgt van een ons een maand vooraf aan de jaarlijkse keuring een seintje als het weer tijd is om uw arbeidmiddelen te keuren Wij ontzorgen u en denken graag met u mee.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de keuring en of reparatie van uw arbeidsmiddelen door Van der Wal Keuring, Service & Onderhoud? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op met al uw vragen, wij beantwoorden ze graag. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06 - 440 888 96Links:
www.nen.nl, www.rijksoverheid.nl en www.overheid.nl